Nyheter - Oppdateringer

29. jun, 2021
Fått gjenåpna sida etter litt nedetid, oppdatert styresammensetning, aktivitetskalender, treffprogram og utstillingsinfo.
Treffprogram er ikke ferdigstilt enda, så følg med på hjemmesida og facebook framover.
18. jun, 2020
Oppdatert treffprogram
Program for utstilling og harehundtreff ligger under menyen Treff-program i menyen til venstre
26. mai, 2020
Oppdatert heimesida
Tatt ei lita økt på internett og oppdatert bl.a Aktivitetsplan, Styre, Treff, Utstilling, regler rundt Årets Hund.

For øvrig skal klubben lodde ut en trackerpeiler ganske snart. Salg av lodd blir å foregå via VIPPS, retningslinjer rundt loddsalg og trekning vil bli annonsert snart. Trekningsdato er foreløpig satt til 1. september, slik at den heldige vinner skal ha peilen i hende før harajakta 10. september.
10. feb, 2019
Årsmøte avholdt, og heimesida er oppdatert med det nye styret.
14. jan, 2019
Årsmøte for 2019 blir avholdt på klubbhuset til Målselv JFF lørdag 9. februar kl 1400. Klikk på linken over for å komme til fullstendig innkalling.

29.07.18

Program for årets Harehundtreff med utstilling lagt under Treff-Program i menyen til venste. Kortversjon er at dette foregår på Haraldsvollen 30. august til 02.september med utstillinga søndag 02.09. Påmeldingsfrist på web er 12.08.

 

18.02.18

Lørdag 24. februar avholdes Årsmøte kl 1500  på Olsborg Skole, Målselv. Saker iht innkalling sendt på mail. Se bilde for vegbeskrivelse

 

14.11.17
NNHKs første Eliteprøve er heved gjennomført. Riktignok med begrenset deltakelse og under vanskelige forhold, men NNHK gratulerer Bengt-Ove Furluly og Eldhushøgdas Heila med 3EP!Håper på flere påmeldte hunder neste år.

 

 

02.10.17
Program for Harehundtreffet og utstillinga ligger under treffprogram i menyen til venstre. Starter opp kl 1000, beagle er første rase ut.Drever og Finskstøver påfølgende, tentativt kl 1200. 

23.08.17

Fått PC opp å gå igjen, etter at valpen destruerte den forrige.

Uansett, NNHK starter høsten med å gjennomføre dommerutdanning og dommermøte før årets dommersamling på Tennvassbu, Senja, helga 1- 3 september. 

Vi er også i gang med planlegging av årets medlemsmøte, som blir i forbindelse med utstillinga og småhundprøva på Olaåsen utenfor Harstad helga 6-8 oktober. Kommer mer info etter hvert.

 Jaktprøvesesongen åpner også 1. september, dere som er interessert i, eller har spørsmål om jaktprøver bes ta forbindelse med Tom Erik for påmelding eller info.

Send også gjerne inn bilder av din og har du ei artig historie fra en episode i jakta så publiserer vi gjerne den på heimesida.

 

 

17.04.17: Oppdatert heimesida med aktiviteter for 2017, bytte forsidebildet.

 

Årsmøte 2017

Lørdag den 4 Februar kjører vi igang årsmøte i NNHK kl 1700 på Olaåsen gård i Kvæford.

Saksliste kommer nærmere arrangementet, men hvis du har forslag til saker meldes dette til styret v/sekretær Tom Erik Tangen på Mail t_tangen@hotmail.com eller telefon 99590284 innen 7 Jan 2017

...

Klubben arrangerer småhundprøve samtidig.

Vi legger opp til en sosial helg, hvor man kan møte allerede på fredag, og slippe hund i bra terreng hele helgen

Det vil bli servert middag etter møtet, dette koster kr 50 pr pers

Overnatting koster 350 kr pr stk pr natt. Dommere og prøvedeltagere vil blir prioritert, utover det er det førstemann til mølla.

Påmelding til middag og bookingagenter overnatting sendes til sekretær, man melder seg ikke på her inne ved å trykke "Skal"

Hunder innlosjeres i ett oppvarmet rom i stallen, ta med eget bur.

Koordiner i kommentarfeltet, så fikser dere for samkjøring, eller kanskje du trenger å hentes på flyplassen, eller tar båten til Harstad. Det ordner seg sikkert.

Vel møtt
Styret

15.09.16

 

Harehundtreff!!

 

Harehundtreff på Olaåsen Gård i Kvæfjord.

Mere informasjon under treffprogram.

20.08.16

 Da er det åpnet for påmelding på web for høstens Åpen og RR prøver via nkk`s nettsider. Se forøvrig praktisk informasjon om jaktprøver under linken "aktiviteter" og "jaktprøver"til venstre på sida våres.

19.08.16

I helga har NNHK stand på Villmarksdagan i Beiarn. Velkommen innom for trivelig jakt- og hundeprat!

 

26.05.16

Oppdatert reglene for kåringen av Årets hund, etter vedtak av nye regler på styremøte 25. mai. Følg link til venstre på sida for å se de oppdaterte reglene.

15.05.16

Da er det åpnet for påmelding på web for årets utstilling, som vil bli gjennomført 30.07 ifm harehundtreffet på Sandsletta Camping i Lofoten. Mer informasjon om treffet vil komme på hjemmesida og på facebook etter hvert.

28.01.15

Ny jaktchampion i NNHK: NJCH MacSkofs Aramis er tildelt blitt tildelt championat for sine gode prestasjoner i skogen. NNHK gratulerer både han og eier Martin Nylund med utmerkelsen.

29.12.15

Lagt inn en liten artikkel om høstens Småhundprøve under "Reportasjer"

 

18.08.15
Grunnet få påmeldte, flytter vi årets medlemstreff fra Tennvassbu til Tranøybotn Camping. Kontakt campingplassen direkte for booking av hytte eller vognplass. Uformell samling med jakttrening av hunder som fokus.

 

22.07.15
Nytt Jegerprøvekurs arrangeres på Leknes i samarbeid med Barth Sport. Oppstart 21. august. Se detaljer under "Aktiviteter"

 

19.04.15

NNHK arrangerer Jegerprøvekurs på Leknes i Lofoten i samarbeid med Barth Sport fra 18. til 27. mai. Se detaljer under "Aktiviteter"

 

01.03.15

Årsmøte avholdt i helga. Nytt styre og aktivitetsplan for kommende år er lagt inn under respektive linker til venstre. Også skiftet ut forsidebildet.